Šonedēļ stāsies spēkā «Ryanair» jaunie bagāžas noteikumi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

No 15.janvāra spēkā stāsies aviokompānijas «Ryanair» jaunie bagāžas noteikumi, kuri jāzina ikvienam, kas drīzumā pošas izmantot šīs kompānijas pakalpojumus. Saskaņā ar jaunajiem noteikumiem turpmāk lidmašīnas salonā divas rokas bagāžas vienības varēs ņemt tikai tie pasažieri, kas būs iegādājušies «Priority Boarding» par pieciem eiro, vēsta portāls «The Independent».

Pārējiem pasažieriem, kas būs ieradušies ar divām rokas bagāžas vienībām, lielāko no tām būs bez maksas jānodod pie iekāpšanas lidmašīnā.

Tas nozīmē, ka bez «Priority Boarding» iegādāšanās lidmašīnā vairs nevarēs vienlaikus ienest, piemēram, mazo ceļojumu koferi un rokassomiņu. Lielāko vienību - koferi svarā līdz 10 kilogramiem - varēs bez maksas nodot pie iekāpšanas.

Jaunie noteikumi ieviesti, lai samazinātu salonā ienesto somu skaitu.

Vienlaikus samazinātas cenas par nododamo bagāžu. Par vienu nododamās bagāžas vienību, kas sver līdz 20 kilogramiem, būs jāmaksā 25 eiro iepriekšējo 35 eiro vietā. Šis noteikums attiecas uz nododamo bagāžu, kas tiek reģistrēta biļetes pirkšanas laikā.

Jaunie noteikumi ieviesti, lai paātrinātu pasažieru iekāpšanu un ķīviņus par vietu bagāžas nodalījumos virs sēdvietām.

«Priority Boarding» var iegādāties «Ryanair» mājaslapā, vēlākais, divas stundas pirms lidojuma vai arī «Ryanair» mobilajā aplikācijā ne vēlāk kā pusstundu pirms lidojuma. Mobilajā aplikācijā tās cena ir 6 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu