Noskaidrots, kurš no Latvijas uzņēmējiem pērn atļāvies iegādāties dārgāko luksusa auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Dārgākā luksusa klases automašīna, ko pagājušajā gadā iegādājies kāds Latvijas uzņēmums, ir 2017. gada izlaiduma «Bentley Bentayga», kura cena ir sākot no 300 000 eiro, vēsta laikraksts «Dienas bizness».

Šī spēkrata īpašnieks caur SIA «Old M» ir savulaik ar ātrās medicīniskās palīdzības «biznesu» saistītais pazīstamais uzņēmējs Adigjozals Mamedovs.

Pēc Ceļu satiksmes drošības direkcijas datiem par 25 dārgākajiem luksusa klases automobiļiem, ko pērn savām vai savu saimnieku vajadzībām iegādājušies Latvijas uzņēmumi, otrajā vietā ierindojas uzņēmums SIA «Ultramar» ar 2016. gada izlaiduma «Bentley Mulsanne Speed», kura cena ir no 263 000 eiro. Pēc Lursoft datiem, SIA «Ultramar» pieder Krievijas pilsonim Andrejam Bončam-Brujevičam un Latvijas iedzīvotājai Jeļenai Bončai-Brujevičai.

Bet trešajā vietā - SIA «Meierovica 35» ar 2017. gada izlaiduma «Mercedes Benz S650 Maybach», kura cena no 204 000 eiro. Uzņēmuma īpašnieks ir labi zināmais AS «Latvijas balzams» saimnieks, kādreizējais Krievijas uzņēmējs Jurijs Šeflers.

Visu sarakstu lasiet laikrakstā «Dienas bizness»!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu