Sēlijas pašvaldības sākušas grants ceļu stāvokļa uzlabošanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lai uzlabotu kritisko situāciju uz grants ceļiem, apžūstot ceļu virsmai, pašvaldības Sēlijā sākušas greiderēšanu un grants uzbēršanu.

Jaunjelgavas novada pašvaldības izpilddirektors Uldis Albiņš stāstīja, ka ceļi novadā šķīdoņa laikā bija drausmīgi, tie bija uzrūguši vietās, kur iepriekš līdzīgas situācijas netika pieredzētas.

Taču jau vairākas dienas pašvaldība spēj nodrošināt ceļu uzlabošanu, vedot šķembas. Albiņš priecājas, ka pašvaldība var ieguldīt ceļos līdzekļus, jo ziemā mazāk līdzekļu iztērēts sniega šķūrēšanai. Arī uz valsts ceļiem vietām ir sākti remonti.

Gan Albiņš, gan citu Sēlijas pašvaldību pārstāvji apgalvoja, ka skolēnu autobusu kustība arī pa tiem grants ceļiem, kas ir sliktā stāvoklī, tiek nodrošināta un transports nepaliek pusceļā. Viesītes novada domes priekšsēdētājs Alfons Žuks («Viesītes novads - mūsu mājas») stāstīja, ka ceļi novadā tiek greiderēti, ir noteikti transportlīdzekļu masas ierobežojumi, taču skolēnu autobusu un piena mašīnu kustība netiek ierobežota.

Arī Neretas novadā skolēnu autobusi spēj izbraukt pa grants ceļiem, jo pašvaldība, reaģējot uz autobusu vadītāju informāciju, nepieciešamības gadījumā atjauno ceļu segumu, aģentūrai LETA skaidroja pašvaldības izpilddirektors Rolands Klibiķis. Arī viņš atzina, ka ceļi šopavasar sākuši rūgt netipiskās vietās, un izskaidrojuma tam neesot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu