Rudenī no lidostas «Rīga» varēs lidot uz Ķīnu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šogad rudenī plānots atklāt lidojumus no starptautiskās lidostas «Rīga» uz Ķīnu, piektdien intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» sacīja lidostas «Rīga» valdes priekšsēdētāja Ilona Līce.

«Mēs strādājam pie tālo galamērķu piesaistes. Darbs pie Ķīnas virziena norit ļoti sparīgi un es prognozēju, ka rudenī mēs varēsim iepriecināt ceļotājus,» teica lidostas vadītāja.

Vienlaikus viņa neatklāja uz kuru Ķīnas pilsētu plānots organizēt lidojumus, atzīmējot, ka šāda informācija pagaidām nav atklājama.

Tāpat Līce atgādināja, ka šogad starptautiskajā lidostā «Rīga» plānots apkalpot apmēram 6,5 miljonus pasažieru.

Viņa arī atzina, ka šogad vasaras sezonā lidosta «Rīga» sasniegusi vēsturiski lielāko galamērķu skaitu, proti, šovasar no lidostas ir iespējams aizlidot uz 100 galamērķiem.

Starptautiskā lidosta «Rīga» ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs. 2017.gadā lidostā «Rīga» apkalpoja 6,097 miljonus pasažieru, kas ir par 12,9% vairāk nekā 2016.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu