«DHL Latvia» pērn cietis zaudējumus € 82 059 apmērā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Transporta un loģistikas pakalpojumu sniedzēja SIA «DHL Latvia» apgrozījums pērn bija 30,9 miljoni eiro, kas ir par 10,3% vairāk nekā 2016.gadā, taču uzņēmums pērn cieta zaudējumus 82 059 eiro apmērā iepretim peļņai 2016.gadā, liecina «Firmas.lv» informācija.

Vadības ziņojumā teikts, ka apgrozījums pērn palielinājies pārvadājumu pieauguma dēļ visos transporta veidos. Eksprespārvadājumu biznesa virziena pieaugums pērn bija 9%. Pieaugums ir gan no importa, gan no eksporta.

Negatīvu ietekmi uz pilnvērtīgu nodarbinātību uzņēmumā pērn atstāja kvalificēta darbaspēka trūkums, norādīts vadības ziņojumā.

Pēc uzņēmuma vadības teiktā, perspektīva 2018.gadam ir pozitīva, bet ar pieticīgu izaugsmi. Turpmākie uzņēmuma plāni ir saistīti ar attīstību e-komercijas segmentā, atzīmēts vadības ziņojumā.

«DHL Latvia» apgrozījums 2016.gadā bija 28,025 miljoni eiro, bet peļņa - 26 936 eiro.

SIA «DHL Latvia» dibināta 1995.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 71 700 eiro. «DHL Latvia» pieder Vācijas kompānijai «Deutsche Post Beteiligungen Holding».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu