Lietuva kā pirmā no Baltijas valstīm pievienojas «Interrail» tīklam

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lietuvas valsts dzelzceļa kompānija «Lietuvos geležinkeliai» pievienojusies «Interrail» tīklam - sistēmai, kas ļauj lētāk pārvietoties vilcienā pa lielāko daļu Eiropas valstu.

Lietuva «Interrail» tīklam pievienojusies kā pirmā no Baltijas valstīm.

Īpaša mobilā aplikācija «Rail Planner» jau ļauj izvēlēties ceļojumu vilcienā no jebkuras dzelzceļa stacijas Lietuvā uz jebkuru citu staciju «Interrail» tīkla dalībvalstīs, apskatīt paredzamo braucienu ilgumu, pārsēšanas vietas un vilcienu pienākšanas un atiešanas laikus.

Ar «Interrail» vai «Eurail» braukšanas karti pārvietošanās pa visiem «Lietuvos geležinkeliai» maršrutiem pasažieriem izmaksās par 20% lētāk.

Kā norādījis dzelzceļa kompānijas Pasažieru pārvadājumu direkcijas vadītājs Lins Baužis, «Lietuvos geležinkeliai» centīsies uzlabot dzelzceļa satiksmi ar Rietumeiropu, paverot cilvēkiem jaunas brīvdienu ceļojumu iespējas un arī kopumā plašāku maršrutu klāstu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu