Svētkos gaidāmas izmaiņas vairākos reģionālajos autobusu maršrutos

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Līgo svētkos un Jāņu dienā gaidāmas izmaiņas vairāk nekā 40 reģionālajos autobusu maršrutos, informē Autotransporta direkcijas (ATD) pārstāve Zane Plone.

Izmaiņas abās svētku dienās saistītas gan ar papildu reisu atklāšanu, gan arī ar to skaita samazināšanu. Kopumā tās tiks veiktas deviņu pasažieru pārvadātāju apkalpotajos maršrutos.

Izmaiņas gaidāmas vairāk nekā 40 maršrutos, kuros sabiedriskā transporta pakalpojumus veic deviņi pārvadātāji: AS «Cata», SIA «Sabiedriskais autobuss», AS «Liepājas autobusu parks», SIA «Tukuma auto», «Jelgavas autobusu parks», SIA «Jēkabpils autobusu parks», AS «Rēzeknes autobusu parks», SIA «Daugavpils autobusu parks» un «Norma-A».

Tāpēc ATD aicina iedzīvotājus pirms brauciena atkārtoti pārbaudīt autobusa kustības sarakstu mājaslapā «www.atd.lv» sadaļā «Kustības saraksti» vai jautājumu gadījumā vērsties pie attiecīgā pārvadātāja.

Vienlaikus ATD aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu, atgādinot, ka statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits. Par konstatētiem biļešu tirdzniecības pārkāpumiem pasažieri var ziņot ATD kontrolieriem jebkurā diennakts laikā, sūtot īsziņu vai zvanot pa tālruni 27776621.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu