Vilciens Rīga-Zilupe tehnisku iemeslu dēļ šodien reisu veica līdz Krustpilij; nokļūšanai uz Zilupi norīkoti autobusi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Šodien tehnisku iemeslu dēļ vilciens Rīga-Zilupe veica reisu līdz Krustpilij, bet no Krustpils uz Zilupi tika norīkoti autobusi, apstiprināja AS «Pasažieru vilciens» pārstāvji.

Uzņēmuma pārstāvis Egons Ālers norādīja, ka tiem pasažieriem, kas plānoja doties virzienā no Zilupes uz Rīgu, autobusi tika nodrošināti no Zilupes līdz Krustpilij.

«Lai nodrošinātu pasažieriem iespēju nokļūt galamērķī, tika norīkoti autobusi līdz Zilupei. Lai nodrošinātu pārvadājumus virzienā no Zilupes uz Rīgu, autobusi pasažierus no Zilupes nogādāja līdz Krustpilij,» atzīmēja Ālers.

Papildus ir norīkots vilciens posmā Krustpils-Rēzekne-Krustpils-Rīga. No Rēzeknes vilciens kursē jau atbilstoši sarakstam, teica «Pasažieru vilciena» pārstāvis.

Viņš piebilda, ka uzņēmums atvainojas pasažieriem par sagādātajām neērtībām, taču sīkākus komentārus par «tehniskajiem iemesliem» nesniedza.

«Pasažieru vilciens» ir vienīgais iekšzemes sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējs, kas pārvadā pasažierus pa dzelzceļu visā Latvijas teritorijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu