Piektdien Īrijā streikos «Ryanair» piloti: atcelti 24 reisi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LEX VAN LIESHOUT / ANP

Piektdien, 20.jūlijā, Īrijā streikos «Ryanair» piloti. Aviosabiedrība paziņojusi, ka streika dēļ tiks atcelti 24 reisi pāri Īrijas jūrai, kas ietekmēs vairāk nekā 4000 pasažierus, vēsta portāls «The Independent».

Apmēram 100 «Ryanair» piloti Dublinā nav varējuši ar uzņēmumu rast vienošanos par ikgadējā atvaļinājuma plānošanu, apkalpes transportēšanu starp bāzēm dažādās valstīs un atalgojumu.

Pagājušajā ceturtdienā, 12.jūlijā, notika pirmais streiks, kura dēļ tika atcelti 30 lidojumi.

Gaidāms, ka šoreiz tiks atcelti lidojumi starp Dublinu un Birmingemu, Bristoli, Getviku, Glāzgovu, Liverpūli, Mančestru, Ņūkāslu un Stanstedu.

«Ryanair» paziņoja, ka esot centušies samazināt streika iespaidu uz ģimenēm, kas «atvaļinājumā dodas uz Portugāli, Franciju, Spāniju, Itāliju un Grieķiju», garo lidojumu vietā atceļot reisus starp Īriju un Apvienoto Karalisti.

Aviokompānija piedāvāt atmaksāt par biļetēm samaksāto naudu vai bez maksas pārcelt lidojumu uz citu dienu.

«Ryanair» norāda, ka tie pasažieri, kas nav saņēmuši ziņu par lidojuma atcelšanu, var uzskatīt, ka reiss notiks kā plānots.

Nākamais arodbiedrībā IALPA esošo piloti streiks plānots otrdien, 24.jūlijā. Savukārt «Ryanair» apkalpes locekļi no Spānijas, Portugāles un Beļģijas grasās streikot 25. un 26. jūlijā. «Ryanair» apkalpe no Itālijas 25.jūlijā plāno 24 stundu streiku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu