Antonovs sola Paulam atdot visu Krājbankā zaudēto ar procentiem (183)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lietuvas bankas «Snoras» un «Latvijas Krājbankas» īpašnieks Vladimirs Antonovs sola komponistam Raimondam Paulam personīgi atdot visu «Latvijas Krājbankā» zaudēto naudu ar procentiem.

«Es jūtos ļoti slikti, briesmīgi. Patlaban, pateicoties «Snoras» bankrota administratoram Neilam Kūperam, ir bloķēti un arestēti mani aktīvi, bet, ja pienāks laiks, kad būs iespēja, es pie maestro pats personīgi ieradīšos un atdošu visu, ko viņš pazaudēja «Krājbankā», vēl ar procentiem. Man ir ļoti neērti, jo es šo cilvēku pazīstu,» intervijā portālam apgalvo Antonovs, tā raksta atsevišķi Latvijas mediji.

Savukārt LTV Ziņu dienests sola drīzumā publiskot televīzijas korespondenta ekskluzīvu tikšanos un interviju Londonā ar skandalozo baņķieri Vladimiru Antonovu. «LTV skatītājiem būs iespēja uzzināt līdz šim nezināmus faktus un viedokļus par Krājbankas krahu mūsu korespondenta Gunta Bojāra intervijā ar Vladimiru Antonovu Londonā,» informē Ziņu dienesta vadītāja Iveta Elksne.

Jau ziņots, ka Paulam «Krājbankā» bija aptuveni 700 000 latu, no kuriem atgūti tikai 70 000 latu. Pauls jau iepriekš pauda viedokli, ka «Krājbankas» klientu nauda ir vienkārši nozagta.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa pērn maijā nolēma sākt «Latvijas Krājbankas» bankrotu. Lēmums nav pārsūdzams. Bankrotu lūdza sākt bankas administrators - revīzijas kompānija «KPMG Baltics» -, kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav praktiski realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Komentāri (183)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu