LDDK atbalsta VID ģenerāldirektora amatam izvirzīto Māri Skujiņu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas Darba devēju konfederācijā (LDDK) atbalsta Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora amatam izvirzīto bijušo Latvijas Televīzijas valdes locekli Māri Skujiņu, informēja LDDK.

«LDDK atzinīgi vērtē VID ģenerāldirektora amata kandidāta Māra Skujiņa plašo pieredzi privātajā sektorā un iegūtu darba pieredzi ārvalstīs. LDDK cer, ka jaunais VID vadītājs, spēs principiāli un efektīvi realizēt aizsāktās reformas, panākot, ka VID kļūst uzņēmējiem draudzīgāka iestāde. Sagaidām arī būtisku attieksmes maiņu un modernāku pieeju jautājumu risināšanai par e-pārvaldes ieviešanu,» sacīja LDDK ģenerāldirektore Līga Meņģelsone.

LDDK arī informēja, ka iespējami drīz aicinās VID ģenerāldirektora amatam izvirzīto Māri Skujiņu uz diskusiju par aktuālajiem jautājumiem, kas skar darba devēju un VID turpmāku savstarpēju sadarbību, ko paredz 2016. gada 9.augusta vienošanās.

Kā ziņots, šodien noslēdzies VID ģenerāldirektora amata kandidātu konkursa komisijas darbs, kā rezultātā par VID ģenerāldirektora amata kandidātu izvirzīts Māris Skujiņš. Komisijas darbā kā neatkarīgie novērotāji piedalījās arī LDDK.

Skujiņš par saviem galvenajiem uzdevumiem apstiprināšanas amatā gadījumā nosauca VID klientu apkalpošanas uzlabošanu, VID iekšējo procesu optimizāciju, kā arī nodokļu plaisu samazināšanu.

Konkursa komisijas izraudzītais kandidāts tiks ieteikts finanšu ministrei Danai Reizniecei-Ozolai, kas savukārt pieņems lēmumu par šī pretendenta kandidatūras virzīšanu apstiprināšanai Ministru kabinetā. Reizniece-Ozola ar kandidātu tiksies pirmdien, 4.jūnijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu