Noskaidros "Radio SWH Latvijas mūzikas topa" uzvarētājus (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Radio SWH 9. janvārī Latvijas Televīzijas 7. kanālā piedāvās šovu, kurā noskaidros radio šogad izveidotā "Radio SWH Latvijas mūzikas topa" gada uzvarētājus, kas saņems naudas balvas.

Jau no 15. septembra radio klausītājiem ir iespēja balsot par sev tīkamākajām dziesmām, finālam izvirzot 15 kompozīcijas, kuru izpildītāji finālā cīnīsies par naudas balvām – 3000, 2000, un 1000 latiem un īpašo "Sony Wega" balvu. Šobrīd zināms, ka finālā piedalīsies "Bi – 2" un "Prāta Vētras" dziesma "Skoļzkije uļici", Detlefa "Četras sienas", Fēliksa Ķiģeļa dziesma "Bezmiegs", "Z- Scars" dziesma "Varbūt", "Prāta Vētras" hits "Pa pareizām", "Līvu" dziesma "Kāpēc? Nr.1", "Z-Scars" dziesma "Tev es nemelotu", Annas Polanski "Pop Radio", "R.A.P." dziesma "Viss jau saplānots", "Pienvedēja piedzīvojumu" kompozīcija "Debess pils", "Tumsas" "Zvaigžņu kabarē" un "FINX" dziesma "Tikko kā sācies". Līdz 18. decembrim topā tiks iebalsotas vēl trīs dziesmas. "Veidojot topu, nācās secināt, ka dzīve ir pārsteigumu pilna. Ja līdz šim bijām pārliecināti par savām pareģošanas spējām, tad pašlaik nevaram prognozēt neko, jo gada laikā daudzas klausītāju iemīļotas dziesmas pat nav iekļuvušas finālā, līdz ar to rodas iespēja izteikties citiem, mazāk populāriem izpildītājiem. Liekas, tāds būs arī topa fināls," rezultātus komentē Radio SWH mūzikas redaktors Artis Volfs. Zināms, ka šova laikā par visām 15 dziesmām notiks WAP un telefonbalsojums tikai dziesmas izpildījuma laikā. Trīs dziesmas, kas būs ieguvušas visvairāk skatītāju balsu, tiks izpildītas vēlreiz - akustiskā variantā. Balsojums notiks, neņemot vērā iepriekšējos rezultātus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu