Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki tiks ieskandināti Bērnu slimnīcā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

1. jūlijā plkst.14 XI Vispārējo skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku ietvaros notiks koncerts VSIA «Bērnu klīniskā universitātes slimnīca» novietnē Torņkalnā. Ļoti iespējams, ka kāds mazais dejotājs vai dziedātājs, kurš ir cītīgi gatavojies, šogad tomēr nevar piedalīties svētkos, jo tieši šajā laikā ir jāārstējas slimnīcā, tāpēc Bērnu slimnīcas fonds, turpinot 2010. gadā aizsākto jauko tradīciju, kopā ar lieliem un maziem mūziķiem un dejotājiem svētkus ved uz Bērnu slimnīcu.

Pateicoties atsaucībai, Bērnu slimnīcā būs īsts svētku koncerts, kurā piedalīsies vairāk nekā 100 dejotāju un dziedātājuun tiks izpildītas spilgtākās šo svētku repertuāra dziesmas un dejas! Rīgas Franču liceja zēnu, meiteņu un jauktais koris diriģentu Romāna Vanaga, Ināras Freimanes, Lienes Batņas un Jāņa Viļečko vadībā sadziedāsies ar solistiem Renāru Kauperu un Anci Krauzi, pie klavierēm viņus atbalstīs vairāku svēktos iekļautu skaņdarbu autors Kārlis Lācis, savukārt ar dejām priecēs deju kolektīvs Auseklītis Ivetas Pētersones- Lazdānes virsvadībā!

Visi gaidīti svētku koncertā Bērnu slimnīcas Torņkalna novietnes rotaļu laukumā, Vienības gatvē 45.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu