Izdota Grega Bradena grāmata "Dieva kods" (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds "Lietusdārzs" laidis klajā Grega Bradena (Gregg Braden) grāmatu "Dieva kods" ("The God Code"), kas ļauj izprast pagātnes noslēpumu un nākotnes apsolījumu, informē izdevniecībā.

Latviešu lasītāju lielu atzinību guvuši Grega Bradena latviski jau izdotie darbi "Dievišķā matrice" un "Notici sev!".

Arī darbs "Dieva kods" apliecina, ka tā slavenais autors ir viens no galvenajiem pētniekiem jomā, kas saista pagātnes viedumu un mūsdienu zinātni. Vairākus gadu desmitus viņš pavadījis nomaļos kalnu ciemos, tempļos un svētnīcās, meklējot saistību starp mūsdienu zinātnes atklājumiem un tūkstošiem gadu senām zināšanām.

Autors risina katram cilvēkam un visai cilvēcei vissvarīgākos jautājumus.

20. gadsimtu var uzskatīt par traģiskāko un nemierīgāko visā cilvēces vēsturē. Vai 21.gadsimts būs tāds pats? Līdzās politiskiem, etniskiem un reliģiskiem kariem mūsdienās aizvien izplatītāki kļūst nemieri, kuru vienīgais iemesls ir alkatība. Turklāt jaunākie zinātnes sasniegumi mūsu planētu nemitīgi izmanto kā spēļu laukumu, apdraudot visu ekosistēmu.

"Dieva kods"
"Dieva kods" Foto: publicitātes

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu