500 āķīgi jautājumi par Latviju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Jumava» laidis klajā «Latvijas Radio» žurnālista Dzintara Tilaka grāmatu «Latvi-jā, Latvi-nē», kurā apkopoti 500 āķīgi jautājumi par Latviju, informē izdevniecībā.

Grāmatā radio žurnālists Dzintars Tilaks apkopojis 500 āķīgus jautājumus par Latviju no ilggadējās un klausītāju iemīļotās radio spēles. Uz jautājumiem jāsniedz vienkārša atbilde – jā vai nē, jo ne vienmēr ātri atmiņā uzausīs konkrēts gada skaitlis, vārds, notikums vai auga nosaukums, bet tomēr intuīcija var pateikt priekšā.

Foto: publicitātes

Šajā grāmatā arī ir sagatavoti 100 jautājumi ar attēliem, lai veiksmi un zināšanas varētu pārbaudīt tie, kam spēcīgāka ir vizuālā atmiņa. Bet kopumā

grāmata būs interesanta ikvienam, kas vēlētos pārbaudīt gan savu intuīciju gan erudīciju

un, protams, veiksmi.

«Savu Latviju mēs varam mīlēt dažādi. Viens no šiem veidiem – iepazīt to kripatiņu pa kripatiņai vairāk jeb, kā teica man kāda klausītāja, - es jau nekad nepiedalos, bet klausos gan un kaut ko jaunu uzzinu vienmēr,» tā raksta grāmatas autors.

Jumava

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu