Artēmijs Fauls izaicina Hariju Poteru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība «Jumava» laidusi klajā īru rakstnieka Oīna Kolfera (Eoin Colfer) sesto grāmatu brīnumbērna Artēmija Faula sērijā «Artēmijs Fauls un laika paradokss» («Artemis Fowl: The Time Paradox»), informē izdevniecībā. Artēmija Faula personāžs bieži tiek salīdzināts ar Džoannas Ketlīnas Roulingas (Joanne Kathleen Rowling) radīto Hariju Poteru.

Artēmija Faula faniem gaidīšanas svētki beigušies! Latvijas veikalu plauktos nonākusi sērijas sestā daļa par mūžam nenogurdināmo, piedzīvojumus meklējošo zēnu, kurš šajā grāmatā pievēršas gan ļaunumu apkarošanai, gan sevis meklējumiem. Modernas tehnoloģijas, jaunākie izgudrojumi savijas ar seniem pazemes ļaundariem — elfu pasauli, kentauriem, rūķiem u. c.

"Artēmijs Fauls un laika paradokss»
"Artēmijs Fauls un laika paradokss» Foto: publicitātes

No Artēmija Faula dienasgrāmatas: «Cilvēki mēdz mainīties, un es neesmu nekāds izņēmums. Taisnību sakot, pirms iepazīšanās ar Tatu ne vienmēr rīkojos gluži atzīstami. Un nu, pēc četriem gadiem, manai mātei par to var iznākt maksāt ar dzīvību. Būtu es toreiz saudzējis lemūru... Taču gudrs cilvēks spēj ne vien atzīt, ka kļūdījies, bet arī misēkli labot. Pat ja tālab vajadzētu atgriezties pagātnē. Galvenais — izvairīties no sadursmes ar bīstamāko no visiem iespējamiem pretiniekiem. Ar sevi pašu.»

Pirmā Artēmija Faula grāmata izdota 2001.gadā.

www.jumava.lv

No angļu valodas tulkojusi Ieva Kolmane.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu