Izdod Kolberga grāmatu «Dumpis uz laupītāju kuģa» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar ievērojamā latviešu kriminālromānu rakstnieka Andra Kolberga darbu «Dumpis uz laupītāju kuģa» izdevniecība «Dienas Grāmata» turpina apkopot rakstnieka darbus. A.K. Kriminālromānu bibliotēkas sērijā līdztekus rakstnieka romāniem un stāstu krājumiem tagad izdoti arī svarīgākie Andra Kolberga publicistikas darbi, kas tapuši Latvijas Neatkarības atgūšanas un barikāžu laikā, informē izdevniecībā.

Andrejs Dripe laikrakstā «Diena» (1993.1.VI) izsakās par Kolberga nesaudzīgo un godīgo publicista skatījumu uz 1990.–1991. gada notikumiem Latvijā:

«Kolbergs ir mūsu «krimiķu» žanra spilgts pārstāvis,

un varbūt tieši šī iedziļināšanās likumpārkāpēju un viņu tvarstītāju darbības niansēs dod viņam spējas redzīgi izvērtēt arī politiķu spēlītes. Sakritības te lielas. Politiķus kontrolējoša policija ir tauta, un Kolbergs mūs aicina būt vērīgiem šajā uzraudzības darbā, lai neiznāk tā, ka savēlam Saeimā pārāk daudz mantaskāru, melīgu un kauslīgu deputātu.»

«Dumpis uz laupītāju kuģa»
«Dumpis uz laupītāju kuģa» Foto: publicitātes

«Dumpis uz laupītāju kuģa» ir sērijas A.K. Kriminālromānu bibliotēka piecpadsmitā grāmata – nozīmīgāko un populārāko Andra Kolberga darbu izlase – lasītāja vaļaspriekam!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu