Atklāta Kaupera un Sproģes grāmata «Māci mani, Degunlāci!» (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Sirsnīgā un ģimeniskā pasākumā tika prezentēta nu jau otrā grāmatiņa un animācijas filma, kuras mūziku sarakstījis Renārs Kaupers. Grāmatiņa un animācijas filmiņa «Māci mani, Degunlāci!» ir sava veida turpinājums pirmajai grāmatai «Joka pēc alfabēts».

Foto: Mārtiņš Otto / TVNET
Rakstniece un māksliniece Indra Sproģe
Rakstniece un māksliniece Indra Sproģe Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

«Nu ko, alfabētu esam apguvuši - laiks ķerties pie reizrēķina,» grāmatiņas atklāšanas svētkos grāmatu lasīt aicina autore. «Arī reizrēķinu varam padarīt tikpat krāsainu, smaržīgu un jautru kā alfabētu!»

Autore sola, ka tagad reizināšana būs tikpat vienkārša, koša un krāsaina kā alfabēta burti. Katrai reizinātāju izteiksmei būs sava filmiņa.

Grūtākās no tām 13 dziesmās izdzied mūziķis Renārs Kaupers kopā ar grupu «Prāta vētra».

Grāmatas prezentācijas pasākumā muzicēja populārā grupa «Prāta Vētra». Īpaši sirsnīgs priekšnesums bija Renāra Kaupera sievas Agneses dziedājums. Pasākumu apmeklēja visi grupas «Prāta Vētra» dalībnieki kopā ar savām ģimenēm.

Grupas "Prāta Vētra" dalībnieks Māris Miķelsons ar dēlu
Grupas "Prāta Vētra" dalībnieks Māris Miķelsons ar dēlu Foto: Mārtiņš Otto / TVNET
Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Pēc grāmatas atklāšanas viesi devās filmēt video, kurā bērni veido reizrēķina zīmītes. Filmiņu uzņēma arī Jāņa Streiča mazdēls Silvestrs Streičs.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu