Latviski izdots Džeimijas Makgvairas romāns «Brīnišķais neprāts» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikāņu rakstnieces Džeimijas Makgvairas (Jamie McGuire) šokējošais un spriedzes pilnais romāns «Brīnišķais neprāts» («Beautiful Disaster») nu iegādājams arī grāmatnīcās Latvijā. Vienlaicīgi ar grāmatas iznākšanu izdevniecība «White Book» rīko konkursu, kurā ikviens var atklāt savus slēptos talantus un laimēt vērtīgas balvas. Grāmata nopērkama gan drukātā, gan elektroniskā formātā.

«Brīnišķais neprāts» ir kaisles piesātināts stāsts par draudzību, mīlestību, dusmām un greizsirdību. Par pirmo attiecību skaistumu un postu, pirmo seksu, nodevību un jaunības neprātu.

«Brīnišķais neprāts»
«Brīnišķais neprāts» Foto: publicitātes

Blogere Anna Kalna (teejtasiite.wordpress.com) apstiprina romāna intriģējošo sižetu: «Par šo romānu interneta komentāros lasāmi ne tikai tādi atslēgas vārdi kā «skaists mīlas stāsts» un «Greja piecdesmit nokrāsas» jauniešiem, bet arī tādas frāzes kā «provokatīvs romāns» un «disfunkcionālas attiecības». Tieši abu varoņu nepilnības un iekšējie dēmoni padara romānu tik interesantu un neļauj nolikt malā. Ebija un Treviss ir pilnasinīgi varoņi, kas spēj izraisīt līdzpārdzīvojumu, ieraujot arī lasītāju savu attiecību karuselī.»

Grāmatu atzinīgi vērtē arī mūziķe Sabīne Berezina: «Romānā aprakstītā mīlestība ir tik intensīva, ka lasot nekas cits apkārt vairs neeksistē. Pilnībā neprātīgs un tieši tāpēc brīnišķīgs stāsts!»

Ieejot «White Book» mājas lapā www.whitebook.lv, iespējams reģistrēt savu dalību izdevniecības rīkotajā konkursā «Meklējam romāna «Brīnišķais neprāts» reklāmas sejas un jaunus literārus talantus».

Grāmatu iespējams iegādāties ne tikai grāmatnīcās visā Latvijā, bet arī izdevniecības interneta veikalā (skat. resursus) un elektronisko grāmatu veikalā www.e-gramatas.lv.

www.whitebook.lv

Līdz gada beigām izdevniecība «White Book» plāno izdot arī Džordža Martina sāgas «Dziesma par ledu un uguni» trešās daļas «Zobenu vētra» pirmo sējumu, kā arī «obligāto lasāmvielu» jaunajiem vecākiem par to, kā iemācīt bērnam gulēt, - «Laimīga mazuļa ceļvedis lieliskam miegam».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu