«pH brīnumu» papildina «pH diētas» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tie, kas rūpējas par savu veselību, noteikti ir pamanījuši grāmatu «pH brīnums» un jau ir izmēģinājuši pH diētu, kas balstīta uz sabalansētu skābu un sārmainu produktu lietošanu. Savukārt mūsu pašu Latvijas cilvēki, kas savā ikdienā praktizē pH diētas principus, labprāt dalās savā pieredzē. Tā divas aktīvas blogeres (raksta ne tikai par ēdieniem) Ilze Lipska un Zelma Buile ir apkopojušas savu pieredzi grāmatā «pH receptes». Vienkārši un garšīgi!

Vairāk par pH diētu un receptēm lasiet Ilzes Lipskas blogā:

www.absolutsed.lv

Pirms nepilna gada «Apgāds Zvaigzne ABC» izdeva Roberta O. Janga (Robert O.Young) un viņa sievas, sertificētas masāžas un optimālās diētas speciālistes Šellijas Jangas (Shelley Redford Young) grāmatu «pH brīnums» («The pH Miracle»), kas guva milzīgu lasītāju atsaucību un lika daudziem izvērtēt savus ēšanas paradumus. Ne velti «pH brīnums» bija 2012. gada visvairāk pirktā grāmata par veselīgu dzīvesveidu.

Tagad ir iznākusi pašmāju autoru Ilzes Lipskas un Zelmas Builes grāmata «pH receptes», kurā autores piedāvā mūsdienīgus ēdienus, gatavotus pēc hH diētas receptēm.

Ilze Lipska un Zelma Buile ir populāras blogeres, kuras gatavo lieliskus, mūsdienīgus ēdienus un pašas ir pārliecinājušās, kā, mainot savu ēdienkarti atbilstoši pH diētas principiem, uzlabojas pašsajūta, palielinās enerģija un atrisinās svara problēmas.

Grāmatā ir apkopotas abu autoru iecienītāko ēdienu receptes, kurus viņas gatavo ikdienā, izmantojot mums pieejamus, daudzus vietējos produktus. Tajā atradīsiet receptes zupām, salātiem, uzkodām, otrajiem ēdieniem un saldajiem ēdieniem.

Ph diētas pamatā ir skābās un sārmainās vides līdzsvarošana organismā, kas ir veselības galvenā atslēga. Ja uzņemam pārāk daudz skābu vidi radošas barības, mikroorganismi mūsu ķermenī «plaukst un zeļ», jo tiem patīk šāda vide. Savukārt sārmainā organisma vidē nespēj vairoties pat vēža šūnas.

«pH diētas»
«pH diētas» Foto: publicitātes
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu