Nost ar garlaicīgām mācību stundām! (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Laikā, kad izglītības sistēmu satricina dažnedažādas pārmaiņas, «Apgāds Zvaigzne ABC» ir laidis klajā grāmatu par kādu novatorisku un absolūti atšķirīgu skolu Amerikā. Grāmata «Nost ar garlaicīgām mācību stundām!» ir neordināru padomu krājums skolotājiem un vecākiem un vienlaikus arī neparasta cilvēka dzīvesstāsts, informē apgāda pārstāve Meldra Bērziņa.

Grāmatas autors Rons Klārks (Ron Clark) ir šīs skolas dibinātājs, vadītājs un skolotājs. Viņš ir ieguvis Disneja kompānijas piešķirto «Amerikas gada skolotāja» titulu, un Opra Vinfrija viņu ir izraudzījusies par savu pirmo «Fenomenālo cilvēku». Rona Klārka akadēmiju Atlantā ASV ir apmeklējuši vairāk nekā simts tūkstoši pedagogu no visas pasaules, lai apgūtu neparastās metodes, ar kuru palīdzību Rona Klārka akadēmijas skolotāji un vecāki palīdzējuši bērniem gūt izcilus panākumus. Realizējot sapni par skolu, kurā ikvienam bērnam būtu iespēja pilnveidoties, Rons Klārks apliecinājis, cik būtiski saskatīt bērnos individualitāti un ienest mācību vidē dzīvīgumu, krāsainību un oriģinalitāti.

www.ronclarkacademy.com

«Nost ar garlaicīgām mācību stundām!»
«Nost ar garlaicīgām mācību stundām!» Foto: publicitātes

Grāmata noderēs visiem, kas grib uzlabot nākamās paaudzes izglītības kvalitāti, ikvienam, kurš ir gatavs lauzt stereotipus, vecākiem, kas vēlas palīdzēt saviem bērniem, un skolotājiem, kas meklē stratēģiju, kā palīdzēt skolēniem gūt panākumus.

Humanitārās privātģimnāzijas direktore Ināra Kalniņa par grāmatu saka: «Cik lieliska grāmata! Tā ir pārpilna ar idejām un pieredzi par cilvēcisko attiecību un attieksmju veidošanu.

Rona Klārka pieeja ļauj domāt «ārpus rāmīša» un labāk izprast skolēnus.

Šī grāmata rosina radīt arvien jaunus veidus, kā izglītot un iedvesmot bērnus un viņu vecākus gūt panākumus. Bērni visā pasaulē ir līdzīgi – emocionāli jūtīgi un atzinību alkstoši. Radoša un labvēlīga skolotāju enerģija, ieguldīta skolēnos, katra bērna dzīvē nes laimes augļus.»

Grāmatas redaktors Aldis Vēvers: «Jā, man ir jāatzīstas mīlestībā šai grāmatai, kaut gan sen jau vairs nestrādāju skolā. Tā varētu kļūt par savdabīgu rokasgrāmatu tiem, kas joprojām tic izglītības visvarenajam spēkam un skolai, kurā šim spēkam jāizpaužas vispilnīgāk. Tā varētu kļūt par labu padomdevēju vecākiem, kuri apzinās izglītības nozīmi savu bērnu nākotnē un vēlas stiprināt absolūti līdztiesīgo un nepieciešamo trīsvienību skolotāji-vecāki-bērni. Izlasot šo grāmatu, jūs būsiet spiesti noticēt - ir iespējams padarīt šo pasauli skaistāku! IR JĀIZLASA!»

EndofMolassesClasses.com

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu