Jauna grāmata par palaidņiem Tatu un Patu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Jumava» laidis klajā jaunu somu autoru Aino Havukainena (Aino Havukainen) un Sami Toivonens (Sami Toivonen) grāmatu bērniem «Tatu un Patu piedzīvojumi kosmosā» («Tatun Ja Patun Avaruusseikkailu»), informē izdevēji.

Vai esi gatavs izzināt Visuma noslēpumus un doties trakulīgā dēkā? Ļaujies neaizmirstamam un elpu aizrajuošam ceļojumam kosmosā ar brāļiem no Ērmotnes - Tatu un Patu. Lai Visumā atgrieztos miers, jāliek lietā zvaigžņu pilotu drosme un savdabīgās atskārsmes. Krāsainie starpplanētu pierdzīvojumi, kas norisinās gaismas ātrumā, ievedīs lasītāju smieklu galaktikās - augšā, ārā un kosmosā.

www.jumava.lv

Aino Havukainena un Sami Toivonens ir precēts pāris un ir vieni no populārākajiem bērnu grāmatu autoriem Somijā. Palaidņu Tatu un Patu grāmatu sērijā jau iznākušas vairāk kā 20 grāmatas, autori saņēmuši vairākus apbalvojumus par bērnu literatūru. Rakstnieki strādā kopā kā bērnu grāmatu autori, ilustratori un grafiskie dizaineri.

Aino Havukainena dzimusi 1968. gadā, Lathi Dizaina institūtā studējusi grafisko dizainu, strādājusi par multimediju dizaineri.

Sami Toivonens dzimis 1971. gadā, arī beidzis Lathi Dizaina institūtu. Abi arī darbojas kā mākslinieki, viņiem bijušas savas personālizstādes.

«Tatu un Patu piedzīvojumi kosmosā»
«Tatu un Patu piedzīvojumi kosmosā» Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu