Sākts darbs pie Robina Viljamsa biogrāfijas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Laikraksta «The New York Times» kultūras jaunumu apskatnieks Deivs Ickovs sācis darbu pie šomēnes mūžībā aizgājušā aktiera Robina Viljamsa biogrāfijas. Izdevniecība «Henry Holt and Co.» otrdien paziņoja, ka izdošot Ickova darbu. Grāmatas nosaukums un izdošanas datums pagaidām netiek atklāts.

Žurnālists šogad izdeva grāmatu «Mad as Hell: The Making of Network and the Fateful Vision of the Angriest Man in Movies» («Ellīgi dusmīgs: Filmas «Network» uzņemšana un kino pasaules dusmīgākā vīrieša liktenīgā vīzija»). Tajā aprakstīta «oskarotās» 1976.gada kinolentes «Network» tapšana.

Kā jau ziņots, 63 gadus vecais Viljamss pagājušonedēļ tika atrasts pakāries savā mājā Kalifornijas štatā. Filmas «Mrs. Doubtfire» («Mūžīgā aukle») aktieris cieta no smagas depresijas un Pārkinsona slimības agrīnā stadijā.

Viljamss bija viens no Amerikas iemīļotākajiem savas paaudzes komiķiem, un viņam slava atnāca ar televīzijas komēdiju «Mork&Mindy» («Morks un Mindija»).

1997. gadā viņš par otrā plāna lomu filmā «Good Will Hunting» ieguva «Oskara» balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu