Decembrī iznāks jauna Haruki Murakami grāmata angļu valodā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Japāņu rakstnieka Haruki Murakami izdevēji grāmatas prezentācijā Londonā paziņojuši par jauna romāna tapšanu, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Darba nosaukums ir «The Strange Library», kas 2008. gadā iznāca japāņu valodā. Tulkojums angļu valodā iznāks šī gada 2. decembrī. Tas būs papildināts ar ilustrācijām un īpašu teksta izkārtojumu.

Romānā aprakstīta skolēna došanās uz tuvējo bibliotēku, kuras laikā viņš piedzīvo vairākus neparastus atgadījumus.

Cenšoties rast atbildi uz prātā iešāvušos jautājumu, kā Osmaņu impērijā tika ievākti nodokļi, zēns pa ceļam uz skolu iegriežas bibliotēkā. Vecs vīrs ieved viņu lasītavā, kas atrodas labirintā zem bibliotēkas. Zēns attopas, ka ir iesprostots kopā ar «aitu vīru» un meiteni, kas prot sarunāties ar savām plaukstām.

«Mēs esam sajūsmināti par «The Strange Library» ilustrētā izdevuma laišanu klajā. Tā ir neparasta dāvana Ziemassvētkos,» teica izdevniecības «Harvill Secker» pārstāve Liza Folija. «Murakami piemīt unikāla iztēle, un šis brīnišķīgi baisais stāsts priecēs viņa fanus.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu