«Minecraft» tagad arī latviešu valodā! (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Bērnu un jauniešu izdevniecība «Egmont» piedzīvojusi fenomenālus panākumus, sadarbībā ar «Mojang», spēļu izveides studiju, izdodot «Minecraft» rokasgrāmatas. Šobrīd grāmatas tiek tulkotas 21 valodā, un to kopējā tirāža 24 valstīs pārsniedz 8,2 miljonus eksemplāru. Kopš pagājuša rudens, kad tika izdotas pirmās grāmatas, tās nav pametušas pārdotāko grāmatu TOP 10 Lielbritānijā.

Izdevniecība «Egmont Publishing» nupat laidusi klajā pirmo grāmatu latviešu valodā «Minecraft Rokasgrāmata iesācējiem». Rudenī tai sekos «Minecraft Sarkanakmens rokasgrāmata», nākamajā gadā plānots izdot vēl divas grāmatas.

Kas tad ir «Minecraft»?

«Minecraft» ir šobrīd ļoti populāra klucīšu būvēšanas spēle bez noteikumiem, kur iespējams izveidot visu, ko vien spēj iztēloties. Šo spēli var spēlēt, izmantojot dažādas platformas – datoru (PC vai MAC), XBox vai mobilās ierīces. Tu sāksi spēli Virszemē, kur ir dažādi apvidi – purvs, kalni, taiga, tuksnesis, mežs, līdzenumi, džungļi, ledus klajumi, okeāns un pa retam pat sēņu zona. No Virszemes tu vari nonākt Ellē – velnišķīgā, peklei līdzīgā pasaulē – un Pasaules Galā – biedējošā smilšu pleķītī kaut kur kosmosā, kur dzīvo enderpūķis! Tu vari spēlēt vienatnē vai ar citiem. Radošajā režīmā vari droši pētīt apkārtni un būvēt visvisādus brīnumus, turpretī izdzīvošanas režīmā vari medīt, iegūt resursus un cīnīties pret briesmoņiem. Šī «Rokasgrāmata iesācējiem» palīdzēs uzzināt, kā atrast resursus, ierīkot pajumti, izgatavot darbarīkus, bruņas un ieročus spēlē, kurā tu esi gluži viens jaunā, noslēpumainā pasaulē.

«Minecraft Rokasgrāmata iesācējiem»
«Minecraft Rokasgrāmata iesācējiem» Foto: publicitātes

www.egmont.lv

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu