Latviski izdots jau piektais Kamillas Lekbergas detektīvromāns

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Jumava» laidis klajā zviedru rakstnieces Kamillas Lekbergas (Camilla Läckberg) detektīvromānu «Pamestais bērns» («The Hidden Child»), kas ir piektais latviešu valodā izdotais Kamillas Lekbergas romāns, informē izdevēji.

Lasītāji jau līdz ar pirmajiem šīs autores darbiem paspējuši iemīļot K. Lekbergas apbrīnojamo spēju prasmīgi savīt notikumus, personāžu dzīvesstāstus, liktenīgas nejaušības un negaidītus pavērsienus. Galveno varoņu tēli ir patiesi cilvēciski — tie gan pauž dziļus pārdzīvojumus un spēcīgas emocijas, gan arī risina sadzīviskas situācijas, rada komiskas epizodes un veido asprātīgus dialogus.

Stāsts par pamesto bērnu aizsākas, Ērikai atrodot savas mātes lādē nacistu medaļu un senu zīdaiņa apģērbu. Tā kā māte ir mirusi un abu atrasto lietu izcelsme ir neskaidra, Ērika dodas pie vietējā vēstures skolotāja, lai uzzinātu ko vairāk vismaz par medaļu. Izrādās, šis skolotājs reiz pazinis Ērikas māti. Sākas nekontrolējamu un šausminošu notikumu virkne — tā aizved pie 70 gadu seniem noslēpumiem, kas radušies Otrā pasaules kara laikā...

www.jumava.lv

«Pamestais bērns»
«Pamestais bērns» Foto: publicitātes

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu