Haruki Murakami veidos padomu sleju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Japāņu rakstnieks Haruki Murakami savā mājaslapā ieviesīs padomu sleju, kurā ieteiks risinājumu nomāktu lasītāju problēmām, otrdien paziņoja izdevniecība «Sinčosja». Murakami atbildēs uz lasītāju vēstulēm, piedāvājot viedokli un padomus kādas problēmas risināšanā.

«Viņš pieņems visa veida jautājumus,» sacīja izdevniecības pārstāvis. Viņš piebilda, ka vēstules varot sūtīt vairākās valodās.

65 gadus vecais Murakami atbildēs arī uz personīgiem jautājumiem, piemēram, par saviem mīļākajiem dzīvniekiem kaķiem un iecienītāko japāņu beisbola komandu.

Lasītāju vēstules līdz janvāra beigām tiks pieņemtas Murakami vietnē, kuras adrese vēl nav izziņota. Atbilžu publicēšana notiks nākamajos divos mēnešos.

2006. gadā Murakami rīkoja līdzīgu projektu, kas faniem beidzot deva iespēju tiešā veidā sazināties ar noslēgto rakstnieku, kurš parasti cenšas izvairīties no mediju uzmanības.

«Pagājis jau ļoti ilgs laiks, un es gribēju apmainīties e-pastiem ar lasītājiem,» sacīja rakstnieks.

Murakami ir viens no Japānas pazīstamākajiem rakstniekiem. Viņa vārds pēdējos gados bieži nosaukts starp ticamākajiem Nobela prēmijas literatūrā kandidātiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu