Izdota šokējoši atklāta grāmata par Krimas okupāciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgādā «Jumava» klajā laista šokējoši atklāta grāmata par Krimas okupāciju «Ukraina. Dzīvība, nāve un iekšējā revolūcija», kuras autors ir «Neatkarīgās Rīta Avīzes Latvijai» korespondents Imants Liepiņš, informē izdevēji.

Izdevēji aicina uz tikšanos ar autoru žurnālistu Liepiņu 28. februārī plkst. 13 Kultūras stendā grāmatu izstādē Ķīpsalā. Piedalīsies arī Latvijas Ukraiņu kongresa, vēstniecības Ukrainā, Ārlietu ministrijas pārstāvji, kā arī ukraiņu kultūras biedrības bērnu ansamblis «Džerelo».

Pieredzējušā žurnālista Imanta Liepiņa spilgta reportāža par Maidana laukumu, Krimas okupāciju un kaujām Donbasā. Tas ir aculiecinieka stāsts, piedzīvojot gan barikādes Neatkarības laukumā, gan iefiltrējoties Krimā un vērojot referenduma viltošanu, gan dodoties kaujās pie Doņeckas lidostas.

«Ukraina. Dzīvība, nāve un iekšējā revolūcija»
«Ukraina. Dzīvība, nāve un iekšējā revolūcija» Foto: publicitātes

Latvijas vēstniece Ukrainā Dr. Argita Draudze par šo grāmatu saka: «Šeit dokumentēta īstenība, kas spēcīgā vēstījuma ziņā pārspēj īstenību.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu