Izdota Vika jaunā grāmata «Santamonika, Arhangeļskas apgabals»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmdien apgāda «Jumava» grāmatu veikalā Rīgā tika atvērta Vika jaunā grāmata «Santamonika, Arhangeļskas apgabals». Savā jaunākajā darbā pazīstamais un arvien pārsteidzošais rakstnieks stāsta par savām gaitām padomju armijā aiz Ziemeļu polārā loka, Arhangeļskas apgabalā.

Grāmata valdzina ne tikai ar Vikam raksturīgo dzīvīgo un savdabīgo valodu, tajā atspoguļotas aizgājušā gadsimta vēstures un kultūras lappuses – lielvaru sacensība, pirmie soļi kosmosā, tālaika radio programmu top dziesmas un jaunā komponista Imanta Kalniņa parādīšanās pie apvāršņa.

«Santamonika, Arhangeļskas apgabals»
«Santamonika, Arhangeļskas apgabals» Foto: publicitātes

Viks (Viktors Kalniņš) veiksmīgi darbojies gan bērnu literatūrā, radot tādus neaizmirstamus darbus kā «Sarežģītais zvirbulēns», «Klaids pasaku zemē», «Zemūdens bara lielā diena» un citas. Autora daiļradē ir arī vairākas stāstu, tēlojumu un noveļu grāmatas. Viks ir sarakstījis dziesmu tekstus teātra izrādēm «Princis un ubaga zēns», «Trīs musketieri», «Precības» un citām. Autors ir radījis libretu sava jaunākā brāļa un daudziem zināmā komponista Imanta Kalniņa rokoperai «Ei, jūs tur!».

www.facebook.com/apgadsjumava

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu