Zatlera grāmatas pirmie 3000 eksemplāru jau izpirkti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Lielu popularitāti guvusi Valda Zatlera (RP) grāmata «Kas es esmu», kuras pirmā tirāža no grāmatnīcu plauktiem pazudusi pāris dienu laikā. Kā informēja izdevniecībā «Jumava», izpirktas visas pirmajā tirāžā nodrukātās Zatlera grāmatas. Apgāda pārstāvji sola, ka jaunu grāmatu tirāžu varētu sagaidīt nākamnedēļ.

«Mēs jau vakar sapratām, ka cilvēku interese par grāmatu ir ļoti liela, tāpēc nākamnedēļ izdosim jaunu tirāžu,» stāstīja izdevniecības pārstāve Ina Romāne, norādot, ka varētu tikt izdots tikpat daudz grāmatu kā iepriekš - 3000 eksemplāru. «Darīsim visu, lai katram, kurš vēlētos iegādāties grāmatu, tā būtu pieejama,» norādīja Romāne.

Izdevniecības «Jumava» grāmatnīcā Zatlera grāmatas sāka tirgot vakar. Grāmatnīcā klāt bija arī pats autors, no kura bija iespējams iegūt autogrāfus. Kā pastāstīja Romāne, izdevniecības darbinieki vakar novēroja ļoti lielu interesi. Vairāki cilvēki grāmatas pirkuši, lai dāvinātu tuviniekiem svētkos vai saglabātu kā zīmi par šo laiku. Pēc Romānes teiktā, arī Latvijas bibliotēkās pēc grāmatas ir liels pieprasījums.

Kā ziņots, Zatlers uzrakstījis grāmatu, kurā stāsta par darbu Valsts prezidenta amatā. Viņš vēlējies parādīt dažas mazāk zināmas prezidenta darba aizkulises, atklāt varas cinisko un reizē arī cilvēcisko dabu. Zatlers bija Latvijas Valsts prezidents no 2007. līdz 2011. gadam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu