Klajā nācis Gunta Bereļa romāns «Vārdiem nebija vietas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vēstures romānu sērijā «Mēs. Latvija, XX gadsimts» klajā nācis rakstnieka Gunta Bereļa romāns «Vārdiem nebija vietas», informēja izdevniecībā «Dienas Grāmata».

«1913.gads - Latvijā uzņem pirmo mākslas filmu. 1914.gads - sākas Pirmais pasaules karš, par ko visi ir lielā sajūsmā, bet iemesli katram citādi. 1915.gads - Kurzemē tuksnesis, to pamet ap 700 000 cilvēku, vien rēgi klīst pa purviem. 1916.gads - ļauži pamazām apjēdz, kādā baisā gaļasmašīnā no laba prāta ielīduši. Ja reiz pasaule sajukusi prātā, kā gan viens cilvēks var nepakļauties vispārības aicinājumam?» par grāmatas saturu izsakās autors.

Grāmatas atvēršanas svētki gaidāmi 29. aprīlī plkst.18 grāmatu un kultūrpreču mājā «NicePlace Mansards».

«Vārdiem nebija vietas»
«Vārdiem nebija vietas» Foto: publicitātes

Bereļa romāns «Vārdiem nebija vietas» ir ceturtā grāmata pēc rakstnieces Gundegas Repšes iniciatīvas veidotajā grāmatu sērijā «Mēs. Latvija, XX gadsimts». Plānots, ka sērijā taps 13 latviešu rakstnieku darbi par Latviju 20.gadsimtā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu