Par Latvijas Rakstnieku savienības priekšsēdētāju ievēlēts Arno Jundze

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Svētdien, 10. maijā, notikušajā Latvijas Rakstnieku savienības (LRS) biedru pilnsapulcē par LRS priekšsēdētāju ievēlēts rakstnieks un kultūras žurnālists Arno Jundze.

Kā informē Jundze, līdzšinējais organizācijas priekšsēdētājs dramaturgs Jānis Jurkāns pēc četru gadu darba izvēlējās nolikt savas pilnvaras un turpmāk būs LRS izpilddirektors.

Atbilstoši statūtiem pilnsapulce ievēlēja jaunu LRS valdi. Tajā nākamos divus gadus darbosies Guntis Berelis, Ronalds Briedis, Jānis Jurkāns, Matiass Knolls, Ieva Kolmane, Sandra Ratniece, Māris Rungulis, Valdis Rūmnieks, Mudīte Treimane, Sandra Vensko un Egīls Venters.

Pilnsapulcē tika apstiprināta arī jauna LRS revīzijas komisija, kurā darbosies Agita Draguna, Ilze Jansone, Ēriks Lanss, Eva Mārtuža un Aija Uzulēna.

LRS pilnsapulces debašu daļā runātāji uzsvēra nepieciešamību veidot jaunu un mūsdienīgu organizācijas tēlu, īpašu vērību pievēršot rakstnieku sociālajai aizstāvībai, kā arī rindu papildināšanai ar jauniem biedriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu