«Greja piecdesmit nokrāsas» autorei jauns mīlas romāns

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu rakstniece E.L.Džeimsa (E.L. James) atklājusi, ka sarakstījusi jaunu mīlas romānu un patlaban strādājot pie vēl vienas grāmatas. «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») autore pirmdien tviterī atbildēja uz fanu jautājumiem.

«Esmu sarakstījusi jaunu grāmatu un tikusi līdz pusei vēl vienai. Tie abi ir mīlas stāsti. Nezinu, kad tos pabeigšu,» viņa rakstīja.

Džeimsa atteicās atklāt sīkāku informāciju par «Fifty Shades of Grey» filmām. Šogad tika ekranizēta triloģijas pirmā daļa, bet turpinājumi sekos 2017. un 2018. gadā.

Filmas iznāks neilgi pirms gada visromantiskākajiem svētkiem - Svētā Valentīna dienas. Arī šogad iznākusī triloģijas pirmā filma nonāca uz kinoekrāniem neilgi pirms visu mīlētāju dienas.

Lai arī «Fifty Shades of Grey» guva kino vēsturē lielākos pirmās nedēļas nogales kases ieņēmumus februārī, filmas uzņemšana nenoritēja bez problēmām. Pirmās filmas režisore Sema Teilore-Džonsone paziņojusi, ka nepiedalīšoties nākamo daļu tapšanā, kam par iemeslu ir viņas domstarpības ar rakstnieci E.L.Džeimsu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu