Grāmata ir iznākusi un spēle ir sākusies!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Spēle tik tiešām sākas! Par to vēsta ne vien Ernesta Klaina romāns, bet arī izdevniecības «White Book» radītā atrakcija lasītājiem – ikvienam interesentam tiek dota iespēja piedalīties atraktīvā uzdevumu spēlē, kuras uzvarētājs jau septembrī saņems balvu – ceļojumu uz Spāniju divām personām no ceļojumu operatora «VRK Travel».

Līdz ar grāmatas iznākšanu Rīga ir kļuvusi par spēles laukumu un ikviens lasītājs – par dalībnieku. Slepenās norādes ir atstātas visā galvaspilsētas teritorijā – tirdzniecības parkā «Alfa», modes un izklaides centrā «Rīga Plaza», tirdzniecības centrā «Spice» un jauniešu kustības «Ghetto Games» galvenajā notikumu vietā Grīziņkalnā... Kā tikt pie ceļojuma? Jāizpilda visi spēles uzdevumi (šeit lieti var noderēt grāmata «Spēle sākas»).

Foto: publicitātes

No posma uz posmu... Gluži kā grāmatas sižetā spēles dalībnieks tiek vests uz lielo notikumu – uzvaru. Lai atklātu pirmo āķi notikumu ķēdē, sūti SMS ar tekstu #spelesakas uz telefona numuru 1800!

Ernesta Klaina spraiga sižeta romāns «Spēle sākas» («Ready Player One») ir tulkots jau 30 valodās un izdots 40 valstīs. Tagad tas lasāms arī latviski – gan fiziskas, gan e-grāmatas formātā elektroniskajā bibliotēkā Fabula.im.

Ir 2044. gads un pasaule ir skarba vieta – bada, nabadzības un pārapdzīvotības nomocīta. Glābiņu no realitātes cilvēki meklē simulācijas spēlē OĀZE – utopiskā vidē, kurā iespējams pilnīgi viss. Laika gaitā no unikālas virtuālās realitātes spēles OĀZE ir pārvērtusies par socializēšanās, biznesa, darba un mācību vietu lielākajai daļai sabiedrības. Veids Vatss ir uzaudzis simulācijā. Vēl vairāk – viņš veltījis savu dzīvi, lai soli pa solim izprastu smalkākās OĀZES detaļas un tās radītāja Džeimsa Halideja apsēstību ar 80. gadu popkultūru. Veida eksistences vienīgais mērķis ir atminēt Halideja mīklu – atrast spēlē iekodētos slepenos uzdevumus un atrisināt tos. Ikviens zina, ka pirmais, kurš to izdarīs, kļūs par miljardiera mantinieku un iegūs vienpersonisku varu pār ietekmīgāko spēku pasaulē – OĀZI. Veids atrisina pirmo mīklu, iegūstot informāciju, kuras dēļ daudzi ir gatavi nogalināt. Vienā dienā puisis kļūst par slavenību, aizsākdams baisas sacīkstes uz dzīvību un nāvi...

www.whitebook.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu