«Dienas Grāmata» izdod ekscentriķa Kirila Bonfiljoli triloģijas otro grāmatu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība «Dienas Grāmata» laidusi klajā ekscentriskā kriminālromānu rakstnieka Kirils Bonfiljoli (Kyril Bonfiglioli (1928—1985)) grāmatu «Mortekajs. Galanti, ar revolveri», kas ir otrā triloģijas grāmata, informē izdevēji.

Pirmā grāmata «Netēmē uz mani» pie lasītājiem nonāca 2006. gadā un jaunais tās izdevums - šī gada martā, bet pēdējā triloģijas daļa gaidāma gada nogalē.

Kašķīgi ļautiņi ar šaujamajiem joprojām tur lāga Mortekaju uz grauda, taču nu viņš tiek ierauts vēl pamatīgākā ķezā — uzrodas dievīgā skaistule Johanna, kas nabaga čali apprec, un arī Džoks nelietīgi atsakās palīdzēt Čārlijam Johannas kaprīžu uztieptajā misijā…

«Kā viens rakstnieks spēj katru rindu padarīt par baudu lasīšanai, man ir neatminams noslēpums, taču nelaiķa Bonfiljoli to pavisam noteikti ir pratis izdarīt,» tā «Powell's Books».

«Rets asprātības un atjautīgas nejaucības maisījums.» Džulians Bārnss.

«Sāpju un izmisuma pieskaņa ir tā, kas dod Bonfiljoli romāniem spēcīgo emocionālo lādiņu, par spīti urbānajai ārienei, un ļauj tām palikt prātā vēl ilgi pēc tam, kad esat nocitējuši visas to smieklīgās vietas saviem draugiem.» Leo Karejs

Foto: publicitātes

www.dgramata.lv

No angļu valodas tulkojusi Māra Poļakova

Grāmatas mākslinieks Jānis Esītis

Cieto vāku sējums, 232. lpp., izdota 2015. gada augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu