Džordžs R.R.Mārtins nav spējis laikā pabeigt jauno sērijas grāmatu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu rakstnieks Džordžs R.R.Mārtins atzinis, ka pirms seriāla «Game of Thrones» sestās sezonas sākuma neesot spējis pabeigt jauno sērijas grāmatu. Bija paredzēts, ka romāna «The Winds of Winter» izdošana sakritīs ar amerikāņu telekanāla HBO seriāla jaunās sezonas izrādīšanu, kas sāksies aprīlī.

67 gadus vecais Mārtins savā blogā norāda, ka esot sarakstījis lielu daļu gaidāmās grāmatas, taču «vajadzīgi vēl vairāki mēneši, ja ar rakstīšanu veiksies labi».

«Ticiet man, šos vārdus rakstu bez mazākās patikas. Ne tikai jūs esat vīlušies, bet arī mani redaktori un izdevēji, televīzijas kanāls HBO, mani aģenti, ārzemju izdevēji un tulkotāji. Taču neviens no viņiem nav vīlies vairāk par mani pašu,» raksta Mārtins. «Jau vairākus mēnešus mana lielākā vēlēšanās ir teikt, ka pabeidzu «The Winds of Winter» pirms 2015. gada beigām. Taču grāmata nav gatava. Tā nebūs pabeigta arī rītdien vai pēc nedēļas.»

Grāmatu sērijas «A Song of Ice and Fire» («Dziesma par ledu un uguni») nesenākā daļa «A Dance with Dragons» iznāca 2011.gadā.

Līdz ar to seriāls «Game of Thrones» pirmoreiz aizsteigsies priekšā Mārtina grāmatās aprakstītajiem notikumiem. Seriāla un romānu sižeti būs atšķirīgi.

Pagājušā gada jūlijā HBO sacīja, ka plānojot uzņemt septiņas «Game of Thrones» sezonas, taču varētu tikt uzfilmēta vēl arī astotā sezona un priekšstāsts.

Kā jau ziņots, «Game of Thrones» ceturto gadu pēc kārtas ir visvairāk nelegāli lejupielādētais seriāls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu