Džoanas Besfordas grāmatas ar smalkajām ilustrācijām – tagad arī latviešu valodā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Džoana Besforda (Johanna Basford) ir māksliniece, kura ar roku zīmē smalkas, sarežģītas ilustrācijas, iedvesmojoties no floras un faunas, kas ieskauj viņas lauku māju Skotijā.

Pirmā grāmata «Pasakainais dārzs» (Secret Garden) šobrīd ir pārdota vairāk nekā 10 miljonos eksemplāru visā pasaulē un tulkota 44 valodās. Otrās grāmatas «Apburtais mežs» (Enchanted Forest) kopējā tirāža sasniegusi 4 miljonus eksemplāru, un tā izdota jau 40 valodās. Tagad šim pulciņam pievienojusies arī latviešu valoda.

Foto: publicitātes

Džoanas Besfordas jaunās, pārsteidzošās krāsojamās grāmatas ļauj ikvienam iztēlē paviesoties pasakainajā dārzā un izstaigāt slepeno mežu, kas uzburts skaistās, smalkās tintes ilustrācijās, un iedzīvināt krāsās augu un dzīvnieku valsts iemītniekus. Grāmatas paredzētas jebkura vecuma māksliniekiem un sapņotājiem, lai relaksējoties ļautos krāsu burvestībai un zīmēšanas kaislei. Detalizētie zīmējumi aicina rūpīgi krāsot un papildināt ainas, doties dažādu dārgumu medībās, kā arī risināt fantāzijas taku mīklas, meklējot paslēptos burvju priekšmetus.

Foto: publicitātes

Grāmatas sagatavotas izdevniecībā EGMONT LATVIJA.

www.egmont.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu