«Jumava» piedāvā: «Lielmeža iemītnieku piedzīvojumi pilsētā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Jumava» laidis klajā Lindas Kukares-Aldersones grāmatu «Lielmeža iemītnieku piedzīvojumi pilsētā», kas ir jauka pasaka bērniem, kuras aizsākumu var lasīt grāmatiņā «Piedzīvojumi Lielmežā».

Mazie Lielmeža zvēriņi sāk domāt, ka varbūt būtu labāk dzīvot pilsētā ― cik dzirdēts, cūkas tur baro tik labi, ka šīs pat televizora ekrānā vairs neielien, un mazām trusītēm neviens neliek precēties ar resniem, slinkiem trušu tēviņiem. Kamēr daļa dzīvnieku izvēlas palikt mežā un dzīvot pa vecam, draudzenes Enija un Dženija cerīgi dodas lielajā pilsētas burzmā. Tomēr izrādās, ka pilsēta var būt neparedzētu briesmu pilna, un draudzenes pamazām saprot, ka laikam mājās nemaz nebija tik slikti...

Kā pareizi iepirkties veikalā? Vai var uzticēties uz ielas sastaptiem svešiniekiem? Šajā aizraujošajā un vienlaikus pamācošajā pasakā, kuru ar vienlīdz lielu prieku var lasīt gan bērni, gan pieaugušie, varēsiet lasīt par šīm un citām problēmām, ar kurām var sastapties pilsētā.

Linda Kukare-Aldersone
Linda Kukare-Aldersone Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu