Ar bērna muti...

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgādā Zvaigzne ABC izdota grāmata, kas uzlabos garastāvokli un aicinās arī pašiem iemūžināt kādus savu bērnu jaukākos izteicienus - Agneses Strazdas sastādītais krājums «Piecreiz pieci prātvēderi».

Piecpadsmit mammas un krietni vairāk mazu gudrinieku dalās īpašos izteicienos - un lielajiem atliek tikai pabrīnīties, cik asprātīgi un asredzīgi ir mūsu bērni!

«Pienā ir daudz tauku, tāpēc ka govis ir resnas,» apgalvo Anna. Bet Kristofers satraucas par ļoti nopietnu problēmu: «Mammu, kuru tu mīli vairāk – mani vai savu vīru?». Savukārt Rafaela vienā mirklī atrisina diskusiju par to, kas ir īsta ģimene: «Zini mammu, būtu forši, ja man būtu divas mazākas māsas, jo tad es būtu vecākā. Vienīgais sliktums, ka baigi daudz meiteņu tētim mājās un tā patiesībā nav īsta ģimene! Īsta ģimene ir tikai tad, kad ir tētis, mamma, brālis un māsa!»

Foto: publicitātes

Ja vēlaties apmeklēt grāmatas atvēršanas svētkus, kā ieejas biļete līdzi jāņem kāds no neparastākajiem sava bērna izteicieniem. 7. jūlijā pulksten 17.00 visi aicināti uz Agneses Strazdas grāmatas «Piecreiz pieci prātvēderi» atvēršanas svētkiem Zvaigznes prezentāciju zālē K. Valdemāra ielā 6, Rīgā.

Programmā: autores ievadruna, jautri konkursi un spēles prātvēderiem, saviesīgas sarunas un autogrāfi.

www.zvaigzne.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu