«Jumava» laiž klajā divas ceļotāja Harija Sila grāmatas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Jumava» ceļojumu sērijā «Aiz apvāršņa» laiž klajā divas ceļotāja Harija Sila grāmatas «Lemti nepadoties» un «Aukstās upes», informē apgāda reklāmas projektu vadītāja Sanda Freimane.

Sila jaunākajā grāmatā «Lemti nepadoties» aprakstīta divus gadus ilgā autoekspedīcija Rīga-Singapūra-Rīga, kuras maršruta kopējais garums bija vairāk nekā 44 tūkstoši kilometru. Ceļotāji dažkārt nonāca bīstamās un bezcerīgās situācijās, tomēr ceļojums ar pārtraukumiem turpinājās. Ceļotāji pārvarēja Tibetas un Mongolijas plato, ilgstoši pacieta tropisku svelmi, izdzīvoja sniega vētrā un laupītāju uzbrukumā.

Sils ir ceļotājs, fotogrāfs, automehāniķis un celtnieks. Apgādā «Jumava» līdz šim iznākusi viņa grāmata «Lemti nepadoties».

Foto: publicitātes

Sils bijis apmēram 80 valstīs, piedalījies ekspedīcijās, tostarp 60 dienu autoekspedīcijā «Pasaules jumts: Latvija-Tibeta-Latvija», 100 dienu autoekspedīcijā «Saules vārti» pa 11 Latīņamerikas valstīm, laivu ekspedīcijās pa Stikini, Džordžu un Koroki Kanādas ziemeļos, kā arī sasniedzis Elbrusa, Kilimandžaro, Monblāna, Tubkala un citu kalnu virsotnes.

www.jumava.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu