Ko zvaigznes sola 2017. gadā?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Apgāds «Jumava» laidis klajā «Astroloģijas gadagrāmatu 2017» Andra Rača sastādījumā. Gadagrāmatā ietvertās astroloģiskās prognozes sagatavojusi Gita Priede.

«Dzīvas zināšanas ir kā gaismas stars krēslā nonākušam garīgo zināšanu meklētājam. Jau tūkstošiem gadu astroloģija un numeroloģija rāda gaismu. Ne velti sanskritā «astroloģija» nozīmē «gaisma». Kaut nedaudz gaismas ir labāk nekā tumsa. Apgaismojot savu prātu, sāksiet redzēt realitāti aizvien labāk un labāk. Lai arī šis izdevums padara jūsu redzējumu skaidrāku!» vēl grāmatas sastādītājs Andris Račs.

Savukārt pēc astrologa Jura Birša atzinumiem, «Zodiaks neapšaubāmi ir sens — atskatoties dziļā senatnē, varam nonākt līdz pat laikam, kad tajā attēlotās zīmes un simboli tieši sakrita ar zvaigznāju pozīcijām, kur attēlotās simboliskās radības savās dabiskajās darbībās derēja par paraugu viegli saskatāmajām Saules aktivitātes iezīmēm katrā no gada divpadsmit mēnešiem. Daudz patiesāk būtu mērīt Zodiaka senatnīgumu miljonos gadu un saprast, ka Zodiaks sniedz zināšanas, ko mūsdienu pasaule ir parādā Atlantīdas un Lemūrijas civilizācijām.»

www.jumava.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu