«Mansards» izdod Klāsa Vāveres grāmatu «Šūpuļdziesmas pieaugušajiem»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Apgāds «Mansards» izdevis Klāsa Vāveres grāmatu «Šūpuļdziesmas pieaugušajiem», informē apgāda pārstāvis Arvis Ostrovskis.

Viņš norādīja, ka grāmatā Latvijā pazīstamais rokmūzikas pētnieks Vāvere ļauj izsekot autobiogrāfiskam stāstam, kura pamatā ir visu dzīvi kopta mūzikas mīlestība. Poētiski publicistiskā manierē grāmatā godinātas paaudzes vērtības - roka un popmūzikas albumi, kas mūsdienās nereti tiek dēvēti par klasiskiem. Grāmatas tekstos ir daudz kultūrvēsturisku atsauču, tomēr grāmata nav par mūziku.

Vāvere ir mūzikas aprakstītājs ar vairāk nekā 30 gadu stāžu. Kopš pagājušā gadsimta 80.gadu vidus Vāvere ir daudz publicējies presē, vadījis autorpārraidi «Šūpuļdziesmas pieaugušajiem» Radio SWH ēterā un veidojis disku sēriju «Šūpuļdziesmas». Pēdējos gados viņš publicējies portālā «www.arterritory.com» un sarakstījis vairākas rokmūzikai veltītas grāmatas.

Grāmatas redaktors ir Guntars Godiņš, bet māksliniece Elita Šica Vāvere.

«Šūpuļdziesmas pieaugušajiem» var iegādāties «www.apgadsmansards.lv», lielākajās Latvijas grāmatnīcās, kā arī grāmatu un kultūrpreču mājā «NicePlace Mansards».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu