Nācis klajā Ievas Melgalves fantāzijas romāns «Mājas bez durvīm»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Iznācis jauns rakstnieces Ievas Melgalves fantāzijas romāns «Mājas bez durvīm», kurā turpinās darba «Mirušie nepiedod» varoņu gaitas, informē «Zvaigznes ABC» pārstāve Kristīne Ilziņa.

Viņa pavēstīja, ka grāmatas darbība notiek pasaulē, kas no mums pazīstamās realitātes atšķiras ar vienu īpatnību - tas, ko cilvēki pazīst kā emocijas, šajā pasaulē darbojas kā maģija. Jaunā burve Vega savos klaiņojumos nonākusi Grāas pilsētā un cer uz mierīgu, neviena nepamanītu dzīvi. Taču pilsētā sāk risināties dīvaini notikumi - tiek nogalinātas vienkāršo ļaužu sievietes un bojā iet arī jauna magu kārtas meitene.

«Šīs grāmatas pasaulē, kurā atpazīstami seni mīti un arhetipi, kā arī nojaušamas laikmetīgas zināšanas, burvji smeļas spēku no citu emocijām un manipulē ar tām. Norisinās aizraujošs psiholoģisks detektīvstāsts, kuru iespējams uztvert arī kā dziļu cilvēka iekšējās pasaules un visas sabiedrības vērojumu - tik pazīstamas brīžiem šķiet aprakstītās norises,» pauda dzejniece un literatūrzinātniece Anna Auziņa.

Sastapt autori un piedalīties diskusijā par fantāziju un dzīvi būs iespējams 1. decembrī plkst.18 «Zvaigzne Cafe», kas atrodas Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 6, kur norisināsies rakstnieces autogrāfu stunda.

Melgalves pirmais fantāzijas žanra romāns «Mirušie nepiedod» iznāca 2013. gadā, tam 2014. gadā sekoja darbs bērniem «Bulta, Zvaigzne un Laī» un 2015.gadā fantastikas romāns pieaugušajiem «Mēness teātris».

www.zvaigzne.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu