Fantastikas stāstu konkursā pirmo vietu iegūst Džeina Šteinberga par stāstu «Ņinas objektīvs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apgāda «Zvaigzne ABC» rīkotajā fantāzijas, fantastikas un šausmu stāstu konkursā «Sapņu laiks III» pirmo vietu ieguva Džeina Šteinberga par stāstu «Ņinas objektīvs», informē «Zvaigznes ABC» pārstāve Kristīne Ilziņa.

Konkursa otro vietu ieguva Lolita Bērziņa par stāstu «Burbuļi», savukārt trešo - Anna Kalna par stāstu «Malotāji».

Rakstītāju atsaucība trešajam konkursam bija liela, jo tajā kopumā tika iesūtīti 142 dažāda garuma stāsti.

Tāpat žūrijas ievērību guva un publicēšanai krājumā tika izvirzīti arī Jāņa Timošenko stāsts «Paliek smarža», Artūra Snipa stāsts «Cilvēki no citurienes», Laura Vanaga stāsts «Ķirzaka cilvēka ādā» un «Saturna lēkts», Lilijas Berzinskas stāsts «Dienvidus», Daces Znotiņas stāsts «Trīs lietas», Mārtiņa Linka stāsts «Saltkurpji», Dzintras Šulces stāsts «Monēta», Katrīnas Kronbergas stāsts «Ceļš», Laumas Lūses-Kreicbergas stāsts «Aplis», Gunta Eņģeļa stāsts «Piena ceļa dvēseles», Solvitas Vēveres stāsts «Referāts vēsturē» un Mārītes Štālas «Dubultā bibliotēka».

Fantāzijas un fantastikas žanru cienītājiem no jūlija līdz oktobrim bija iespēja iesniegt savus stāstus trešajā «Zvaigzne ABC» rīkotajā konkursā «Sapņu laiks III».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu