Klajā nāk «Latvijas ārpolitika un diplomātija 20. gs.» 3. sējums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Jumava» laidis klajā «Latvijas ārpolitika un diplomātija 20. gs.» 3. sējumu. Grāmatas autori Antonijs Zunda un Inesis Feldmanis.

Grāmatas «Latvijas ārpolitika un diplomātija 20. gadsimtā» trešajā sējumā ir mēģināts iespējami objektīvi atspoguļot un ­izvērtēt Latvijas ārpolitikas galvenos virzienus 20. gadsimta noslēgumā un 21. gadsimta sākumā. Latvijas ārpolitiskā un diplomātiskā darbība konsekventi aplūkota Baltijas reģiona un visas Eiropas starptautisko attiecību kontekstā. Sējumā ir detalizēti iztirzātas Latvijas Republikas vadošo amatpersonu un diplomātu aktivitātes, aizstāvot valsts nacionālās intereses starptautiskajā arēnā. Plaši atspoguļotas Latvijas diplomātu veiksmes, organizējot dažāda rakstura starptautiskus pasākumus, raksturots spilgtāko Latvijas diplomātu ieguldījums Latvijas starptautiskā prestiža uzturēšanā un palielināšanā.

Grāmata nopērkama visās Latvijas grāmatnīcās.

www.jumava.lv

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu