Iznākusi ilgi gaidītā grāmata par profesoru Anatoliju Danilānu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Jumava» laidis klajā grāmatu par gastroenterologu – profesoru Anatoliju Danilānu «Anatolijs Danilāns - dakteris ar atvērtu sirdi». Aplūko foto no grāmatas prezentācijas 8. decembrī Rīgas Stradiņa universitātē!

«Profesors Anatolijs Danilāns uzskata, ka profesionālajā jomā svarīgākais ir tas, lai ikviens cilvēks sajustu, ka ārsts no sirds vēlas viņam palīdzēt. Šī pārliecība profesoram ir palīdzējusi sasniegt to, ar ko viņš, būdams izcils speciālists gastroenteroloģijā, šobrīd var lepoties. Apbrīnojami darbīgā mūža laikā Anatolija Danilāna sirds dāsnums un plašās zināšanas ir palīdzējušas ļoti daudziem cilvēkiem. Jo īpaši plaši viņš ir pazīstams kā tautā mīlēts veselīga dzīvesveida popularizētājs, kurš, daloties ar savu personīgo pieredzi, vienkāršā un saprotamā valodā stāsta par to, kas nepieciešams, lai cilvēki dzīvotu ilgi, laimīgi un veseli.

Foto: publicitātes

Šī personību sērijā iznākusī grāmata ļaus lasītājiem izsekot fascinējoša cilvēka, tautā populāra daktera Anatolija Danilāna dzīves gaitām. Darbs veidots, balstoties uz profesora, viņa ģimenes locekļu, radu, draugu, kolēģu, studentu un pacientu atmiņām, un pēc būtības ir salīdzināms ar savdabīgu pūra lādi, kurā ikviens interesents var atrast ne vienu vien vērtīgu un līdz ar to arī noderīgu atziņu,» tā grāmatas autors Pēteris Strubergs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu