«Stroika ar skatu uz Londonu» pieejama angļu valodā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Interneta veikalā «Amazon.co.uk» iespējams iegādāties Viļa Lācīša romāna «Stroika ar skatu uz Londonu» tulkojumu angļu valodā, liecina informācija interneta veikalā. Grāmatas «Stroika with a London view» izdevuma autors ir «William B. Foreignerski», no latviešu valodas angļu valodā grāmatu tulkojis pats autors, savukārt ilustrējusi Ilva Kalnbērza.

Grāmatas aprakstā teikts, ka romāns būs interesants gan britiem, gan ārzemniekiem. Tāpat aprakstā skaidrots, ka grāmata ir par galvenā varoņa, jauna vīrieša, kurš pamet Latviju, lai dotos uz Lielbritāniju darba meklējumos, pieredzi.

Patlaban romāns pieejams elektroniskajā formātā «Kindle».

Lācītis dzimis 1975. gadā. Viņš studējis antropoloģiju Oksfordas Universitātē. Romāns «Stroika ar skatu uz Londonu» tika izdots 2010. gadā, bet gadu vēlāk tas nāca klajā arī kā klausāmgrāmata, 2011. gadā tika izdots romāns «Pamodināt Lāčplēsi», bet 2012. gadā - «Garais ceļš uz Hantimansijsku».

Grāmata «Stroika ar skatu uz Londonu», ar kuru Lācītis ienāca latviešu literatūrā, tika atzīta par visvairāk lasīto latviešu autora romānu 2010. gadā un tā saņēma vairākas balvas - Ventspils bibliotēkas simpātiju balvu, grāmatnīcas «Jānis Roze» speciālbalvu un citas. Autors ar romānu «Stroika ar skatu uz Londonu» bijis arī Literatūras gada balvas finālists debijas nominācijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu