Klajā nāk grāmata par bērnu nometni «Pie Sprīdīša»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Katru vasaru Latvijā durvis ver ap 1000 bērnu nometņu. Bērni nometnēs iegūst jaunas zināšanas un prasmes, norūda sevi, satiek jaunus draugus. Nometne «Pie Sprīdīša» Amatas novadā darbojusies jau 22 gadus. Te savas brīvdienas pavadījuši vairāk nekā 4000 bērnu no Latvijas un daudzām ārvalstīm. Jaunās grāmatas «Mēs - Latvijas patrioti» autors Aleksandrs Kalvāns aprakstījis daudzus raibos notikumus, kurus var piedzīvot tikai nometnē. Ilustrācijas zīmējusi māksliniece Agija Staka.

Šī ir pirmā grāmata, kas stāsta par bērnu ciešo draudzību un sadarbību ar Zemessardzi, NBS un jaunsargiem. Grāmata rāda, kā Sprīdīšu nometnē bērnus audzina par Latvijas patriotiem – ne vārdos, bet darbos.

Nometnes raibajā karuselī līdzi griezušies arī audzinātāji, vecāki un draugi. Tāpēc ne vien skolēniem, bet arī skolotājiem un vecākiem būs interesanti izlasīt par raibajiem notikumiem nometnē «Pie Sprīdīša».

Foto: publicitātes

Uzziņa par atvēršanas svētkiem spridisudraugi@inbox.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu