Izdots jauns literatūras laikraksts «konTEKSTS»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau šonedēļ lielākajos grāmatu veikalu tīklos pārdošanā nonāks jauns ikmēneša Latvijas Rakstnieku savienības laikraksts «konTEKSTS»

Laikraksta saturu veido tikai literatūrai veltīti temati bez papildu uzslāņojumiem, aptverot plašu ar literatūru saistītu jautājumu spektru. Paralēli literatūras tekstiem un kritikai iekļauts arī bērnu un pusaudžu literatūras atvērums, kas ir nebijis precedents latviešu periodikā kopumā, atvēlēta teksta telpa ne tikai tulkojumiem, bet arī tulkotāja kā radošas personības aktualizācijai. Pastāvīga sadaļa ir sarunas ar autoriem gan par dzīves un literatūras aktualitātēm, gan par radošo procesu. Īpaša uzmanība ir pievērsta lasītāju viedokļiem, grāmatniecībai, pētniecībai. Pēdējā lappusē domāts arī par lasītāja atslodzes brīdi.

«konTEKSTS»
«konTEKSTS» Foto: publicitātes

Galvenā redaktore Sandra Ratniece, redaktori Arno Jundze, Māris Salējs, Egīls Venters, Austra Gaigala, māksliniece Rūta Mežavilka, fotogrāfs Gints Ivuškāns, korektore Austra Gaigala

Cena 1,50 €. Atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu