Izdota Džo Aberkrombija grāmata «Pusķēniņš. Sašķeltā jūra»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgādā Zvaigzne ABC klajā nācis britu rakstnieka Džo Aberkrombija (Joe Abercrombie) darbs «Pusķēniņš. Sašķeltā jūra» («Half a King»), informē izdevēji.

«Pusķēniņš» ir fantāzijas žanra triloģijas «Sašķeltā jūra» pirmā grāmata.

Grāmatas galvenajam varonim Jārvi pēc tēva nāves jākļūst par Getlandes ķēniņu. Taču puisis apzinās, ka būs tikai tāds pusķēniņš, jo diemžēl tikai viena roka viņam ir stipra un spēcīga, bet otra – kropla. Varbūt Jārvi varētu pārvaldīt valsti ar prātu vien, jo zināšanu un gudrības puisim netrūkst? Vai Jārvi būs pilntiesīgs ķēniņš, ja pats necīnīsies ar ienaidnieku kaujas laukā? Vai ļaudis viņu cienīs? Sūrs un smags ir norūdīšanās ceļš, taču Jārvi sevi pierāda gan prāta asumā, gan muskuļu spēkā.

Neparedzamiem pavērsieniem bagāts sižets, kur ienaidnieki kļūst par draugiem, bet draugi izrādās ienaidnieki, kur robeža starp labo un ļauno ir tik svārstīga un dažkārt nekas nenotiek tā, kā mēs gaidām. Spēcīgi tēli, intrigas un atrisinājumi...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu